CovaminoSoy HP

Maximální užitkovost u přežvýkavců lze dosáhnout pouze tehdy, pokud má zvíře během k dispozici proteiny ve správném čase a na správném místě. Značným ztrátám proteinů, které vznikají v bachoru v důsledku mikrobiální činnosti třeba podle možnosti co nejvíce zabránit. Proto ve výživě přežvýkavců mají výjimečně důležitou roli v bachoru nedegradovateľné bílkoviny, tzv. bypass proteiny. Optimální využití živin má mimořádný vliv na vyšší produktivitu a užitkovost přežvýkavců. To lze úspěšně dosáhnout s produktem CovaminoSoy.

Jedinečný a přírodní postup výroby

CovaminoSoy se vyrábí přirozeným způsobem s patentovanou technologií. Díky tomuto jedinečnému postupu se CovaminoSoy vyznačuje vysokým obsahem v bachoru velmi stabilních, nedegradovateľných bílkovin, které jsou bohatým zdrojem dobře stravitelných aminokyselin ve střevě. Za přesně kontrolovaných podmínek, bez přidávání chemikálií se proteiny primární Maillardova reakcí, vážou na invertované cukry. Takto vázané proteiny jsou odolné proti mikrobiálnímu rozkladu v bachoru přežvýkavců a jsou enzymaticky lehce stravitelné v tenkém střevě. Aminokyseliny uvolněné v tenkém střevě jsou díky tomu optimálně absorbovány do krve a mohou být plně využity na tvorbu mléka a svalových tkání.

Tyto webové stránky používají cookies ke zlepšení našich stránek pomocí vašich zkušeností. Pokud pokračujete, souhlasíte s používáním souborů cookies. Další informace naleznete v našich pravidlech souborů cookies.